Greenbox Stúdió a G3 Fotóstúdióban!

A Greenbox Stúdió egy modern, kreatív tér, amelyet számos lehetőség és technológia alkalmazásával terveztünk meg, hogy a kreatív projektek, filmek, fotózások és egyéb vizuális produkciók számára inspiráló környezetet biztosítsunk. Stúdiónk fő jellemzője a greenbox vagy más néven chroma key technológia, amelynek segítségével a képzelet szabadságával és a technológia erejével korlátlan lehetőségeket nyújtunk.

Greenbox Technológia: Korlátlan Kreativitás

A greenbox technológia lehetővé teszi, hogy a háttér egy egységes zöld felület legyen, amelyet aztán számítógépes grafikával bármilyen háttérre vagy környezetre cserélhetünk.

A Greenbox Stúdióban a greenbox vászon méretei 5 méter szélesség, 4 méter mélység és 3,5 méter magasság, ami kiváló terepet biztosít bármilyen projekt számára.

Ez a technika nemcsak a filmes és televíziós iparágban elterjedt, hanem egyre inkább a marketing, a digitális tartalomgyártás és a virtuális események terén is népszerűvé válik.

A Greenbox Stúdió Használata

 1. Előkészületek: Miután lefoglaltad a stúdiót, mi előkészítjük neked a teret a videófelvételre vagy fotózásra. A greenbox előtt helyezd el a szükséges felszereléseket és díszleteket.

 2. Beállítás: A greenbox stúdióban különféle fényeffektekkel és díszletekkel dolgozhatsz, hogy megfelelő hangulatot teremts. A világítást és a kameraállást is beállíthatod az optimális eredmény érdekében.

 3. Felvétel vagy Fotózás: Amikor minden készen áll, kezdődhet a felvétel vagy a fotózás. A greenbox technológiának köszönhetően a hátteret később szabadon szerkesztheted és testre szabhatod. Arra érdemes figyelned, hogy az utómunka során a zöld szín lesz a mérvadó, így ezen szín használatától tartózkodj a ruhádon, és a képen megjelenő tárgyakon!

 4. Utómunka: A felvétel vagy fotózás után szükség van utómunkára. A zöld hátteret könnyen cserélheted bármilyen háttérképre vagy animációra a számítógépes szoftverek segítségével.

Kreatív lehetőségek

A greenbox technikában szinte korlátlan kreatív lehetőség rejlik. Csak néhány példa a sok közül:

 • Fantázia világok: Teremts valóságot az álmaidból! Vegyél részt egy középkori csatában vagy repülj át egy űrjárművel egy távoli galaxisban.

 • Virtuális Háttér: Helyezd el magad bármilyen helyszínen, akár egy trópusi szigeten, akár egy nagyvárosi metropoliszban, anélkül, hogy elhagynád a stúdiót.

 • Interaktív Prezentációk: Készíts élő prezentációkat vagy termékdemonstrációkat, ahol a háttered dinamikusan változik a tartalomhoz igazodva.

Legyen szó filmekről, reklámokról, oktatóvideókról vagy bármilyen más vizuális tartalomról, a Greenbox Stúdióban garantáltan megtalálod a szükséges eszközöket és szolgáltatásokat kreatív ötleteid megvalósításához!

A G3 greenbox stúdió előnyei

Feszített Greenbox vászon
Feszített, profi TV-s greenbox vászon, ami sosem hullámos
Varrásmentes

Varrásmentes green box vászon. Így kevesebb az utómunka

Ráléphető padlórész
A padló rész léphető, nem gyűrődik, nem szakad
Extrák a bérléshez

Sminkhelyiség és öltöző is rendelkezésedre áll

Filmstúdió minőség
Profi minőségű videókat és fotókat tudsz készíteni
Kedvező ár
Nem kell egy tévéstúdió drága bérleti díját kifizetnie
Giga erős net

Streamelési lehetőség: LAN csatlakozás és erős wifi

Nagy méret

A greenbox vászon 5m széles 4m mély és 3.5m magas

Mire ajánljuk?
 • Reklámfilm készítésére
 • Kreatív Greenbox fotózásra
 • 1-2 alakos beszélgetésekhez
 • Felkonfokhoz
 • Oktatási anyagok készítésére
 • … a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt!

Greenbox stúdió bérlés ára

Greenbox vászon felállítási díj: 25 000 Ft + ÁFA / alkalom
+ a szokásos stúdió bérlési óradíj (hétköznap 8-20 óra közt csak 9500Ft / óra)

Hasznos hangfelvétel esetén csak teljes stúdiót adunk bérbe.

Nyitvatartás: 06:00-22:00

Hívj minket vagy írj nekünk és foglalj minél előbb!

Helyszín: Budapest XIII kerület, Taksony utca 1.
Telefonszám: +36 20 928 6640

Email: g3studiobp@gmail.com
Web: Fotóstúdió

KAPCSOLAT

Kérdésed van, vagy
időpontot foglalnál?

+36 20 928 66 40
g3studiobp@gmail.com