A Beauty Dish csodálatos világa

Szerző: Norbert Közzétéve:

A beauty dish nemcsak nevében sugallja a szépséget, hanem képalkotó képességeiben is csodát tesz.

Ideális választás beauty portrékhoz és divatfotózásokhoz, hogy kiemelje a modell arcának rejtett titkait. Szépsége nem csupán a külső részletekben rejlik, hanem a lágy, mégis kontrasztos fényjátékban is.

A beauty dish különlegessége a belső felépítése: egy kisebb átmérőjű korongot rejteget a nagyobb tál rész, amely visszaveri a fényt, így lágyabbá és természetesebbé téve a megvilágítást. A kontrasztos hatás és az arc szépségének kiemelése érdekében több méretben is elérhető, így minden fotós megtalálhatja a stílusának megfelelőt.

Vonzó és hatásos fényhatást keresel portréfotózásaidhoz? Ne habozz kipróbálni a beauty dish-t, és fedezd fel vele az arcok új dimenzióját!

Termékeink mellett profi fotóstúdiós felszereléseket is bérelhetsz! Kattints a ‘Felszerelést bérlek’ gombra, és válassz számos professzionális eszköz közül, hogy fotózásaid még magasabb szintre emelhesd. Fedezd fel kínálatunkat, amely fényformálókat, háttereket és akár generátorral is mellékelt nagyteljesítményű vakukat is tartalmaz. Ne hagyd ki ezt az lehetőséget, hogy képeid még professzionálisabbá váljanak!

Bérelhető profi felszerelések